Zamilovaná

Zamilovaná

Anotace: Zahořel jsem láskou a komu se to už nestalo není-liž pravdou

Zamilovaná
Dnešní noc bude patřit nám
O lásku moji stojíš
Vím, že milovat tě nebudu sám
Tak proč své city tajíš

Jen ty a já a nikdo cizí
Naše ústa v polibek se spojí
Z lásky čisté, ryzí
Silné pouto nás pojí

Sním a toužím po tobě
Tys ve mně lásku probudila
Věděl jsem, že ji mám v sobě
Krev se ve mně rozproudila

Tak splyneme v objetí
Láska celým tělem pulzuje
A rozum do kozelce svazuje
Snad nebudeme její další obětí
Autor kukopr, 14.12.2010
Přečteno 435x
Tipy 8
Poslední tipující: James Libustka, Žqáry, jitka.svobodova, Niky88, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí