Chutnáš

Chutnáš

Anotace: .

Slaná voda
natekla mi do úsměvu
příchuť ranního slunce
a úplňku
tak chutná štěstí
láska
tak chutnáš
ty když mne líbáš
sladidlo citů
vše chutná tak barevně
a krásně
jsi špetka koření
pro zvýraznění detailů
maličkostí k radosti
plníš chuťové poháry
vínem vášně
což nejlepší - znáš mě
mám to rád
mám Tě rád
stékáš hrdlem
sametově hladíš každé rozcestí
a budíš motýly v břiše
poletují o závod
jejich říše

jedna kapka Tebe
ovládla mne celého
co bude
až zaliji se pláčem
?
Autor Sapphire, 14.12.2010
Přečteno 325x
Tipy 5
Poslední tipující: Skalsky Pavel, labuť, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí