Doteky vln

Doteky vln

Anotace: ...

Sbírka: Variace

Nevidět

Neslyšet

Jen plout

Nechat se svou
bolestí unášet

Necítit

Netoužit

Vnímat doteky vln
Zůstat rozkoší pln

Lásko, bolí mě stesk
rozvířený končin

Chci smočit dlaně
ve Tvé hlubině

Přivinout se
do Tvých zátočin

Nechat proud uhasit plamen
Žár, co v údech mám

Zkusit to

Obrátit se

Na druhý bok

A usnout
Autor Ori Eremos, 15.12.2010
Přečteno 368x
Tipy 4
Poslední tipující: Noc17, CULIKATÁ, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....krásné...krásné vyznání..bravo

19.12.2010 23:57:00 | Noc17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí