má láska

má láska

Anotace: co pro lásku udělat

plakat pro ní
znamená být štědrý
a však ještě bolestnější

duše která leží
mezi sadem růží
je láska nejspanělejší

není štěstí dostat lásku svou
ale zasloužit si jí jako každou jinou
a mít k ní lásku čistou

sud zbytečně nepln slzami
jdi a zasyp svou lásku růžemi

rudými at je láska znát
aby věděla co to má znamenat.
Autor neFron, 15.12.2010
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: Nick Name
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí