život

život

Anotace: život

Napiš mi miláčku
to Tvoje první psaní
o strachu s početí
při prvním milování
o touze bolesti
o první kapce krve
o tom že nikdy víc
nic není napoprvé

Napiš mi miláčku
to Tvoje druhé psaní
o svatbě o štěstí
o dalším milování
o lásce o touze
o černém probuzení
o tom že na věky
nic tady s námi není

Napiš Mi miláčku
to Tvoje třetí psaní
chceš můj dům naše děti
a všechno co se cení
nic o tom že jsme se milovali
o tom že jsme si slovo dali
nic o nás
My už nejsme?

Nepiš Mi Miláčku
to svoje čtvrté psaní
zvracím tu do sáčku
nad Tvojí poštou raní
hlava mně bolí
nesnáším milování
a náš pes utíká!
Necháš ho utratit?
Jako Mně jsi utratila?

Nepiš mi Milášku...
Autor Hadejede, 16.12.2010
Přečteno 307x
Tipy 9
Poslední tipující: Gabrielle, labuť, Mbonita, CULIKATÁ, Larey, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí