* Sůl modré léčitelky *

* Sůl modré léčitelky *

Anotace: Lacrime d'Amore v něžných tmách

Klečel sluneční přítel
Živě bych smlčel
Sůl modré léčitelky
Lacrime d'Amore v něžných tmách...

a ruce
v mrákotách

tají pel

Onyx tančí z citosfér
Amulet Luny padá
Ne nemá strach?!

Zanetopýří hradba
heboučkých liščezen
ať nahý strádám
vůněmi oslepen
krokodýl tváří
čeká?

.
.
.

Tichá
pálíš za úděl
rozbřesky pro muže
Odlíbáš mé masky
Nemáš strach!?
A blízko srdce

Šach!
Jitro cel..

Chceš soli?
Hýčkat nach?

Stanu se vodou ve Tvých Ach
když zaklíná třpyt šera
Autor J's .., 16.12.2010
Přečteno 323x
Tipy 20
Poslední tipující: prostějanek, hašlerka, Niky88, Zasr. romantik, labuť, hanele m., CULIKATÁ, Dota Slunská, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já říkám ách...ST!

18.12.2010 10:40:00 | hašlerka

Romy, děkuji za přání, básníš mi tu rozkošnicky :)

16.12.2010 16:08:00 | J's ..

nádherně si hraješ se slovíčky ;-)
přeji radost z neslzavé říčky

16.12.2010 12:42:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí