omalovánky života

omalovánky života

Anotace: každý sito vymaluje podletoho jake ma barvičky

předtisk předemnou v ruce pastely
slzy na tváři ..tak jsme to přece nechtěli..
Sliby věrnosti
náčrtnu jako ležatou osmičku
Moje city
jako uhynulou přesličku
Krvácející srdce jako
přejetou hrušku
Slzy jako prchající berušku..
Zášt k tobě
jako tlýcí maso v hrobě..
Ták a dílo je va světě.
při pohledu na nej toužím to odvetě
Hm možná davinčiho konkurence
ale stejně skončí v krbu
Láskaje pro mě přepich i tabu!
Autor nelinQa, 16.12.2010
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí