Slaný

Slaný

Anotace: blbost

Povídam mu:
,,zdochni suko",
i když to tak nemyslím,
idi na chuj, pizděc durnyj..
za chvíli to domyslím.
Alespoň k něčemu
jsou mi ty znalosti,
když on je tak nepochopitelný,
jak slané sladkosti!

Nebudu řešit sním rozdíly psaní,
dokud mi neslíbí,
jenom mě neslíbi,
neslíbí...že skončí to jeho lhaní.

Když ztratit někoho bolí,
více než nemíti ve hlavě sen.
Ja žiju pro něho,
je to tak -
pro něho tu jsem.
Autor Psychicky.labilni, 16.12.2010
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí