Prokletí

Prokletí

Anotace: noční můra

tak blízko
a přece každý sám
tu vzdálenost proklínám

každý den
dívám se ti do očí
doufám že čas s ručičkama zatočí

pokaždé když se míjíme
doufám že všechno bude jinak
že uvidím zas lásky příznak

pokaždé když jsme spolu
je jinak úplně všechno
sám sebe ani nepoznávám
tak zoufale málo ti dávám
Autor přema, 16.12.2010
Přečteno 339x
Tipy 4
Poslední tipující: Marille, CULIKATÁ, Petbab, Ishtar
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí