NEJDE TO ZASTAVIT

NEJDE TO ZASTAVIT

Anotace: .

ve vlasech se mi
někdy
udělaj beďary
jednou za čas jednoho z nich
nebo všechny
rozškrábnu
a z hlavy mi začne stříkat
krev

je to takovej čůrek,
jako když špendlíkem propíchnete
pytlík naplněnej vodou
a vona utíká, ale vy ste v klidu
protože víte, že tý vody je tam
pořád ještě
hodně

když ze mě ta krev stříká
lidi se na mě začínaj
divně dívat
aspoň většina
a já jim říkám, lidi,
NEJDE TO ZASTAVIT

některý mi říkaj,
že jim to připomíná
polopřímku,
která začíná v mojí hlavě
a končí v nekonečnu

protože já nezastavuju
protože já pořád
jdu

některý říkaj,
že jim připomínám
fontánu na náměstí v Českým Krumlově
a já jim věřím,
protože si tu fontánu
dokážu
docela dobře
představit

sssssssss, au
Autor Tecka 2, 16.12.2010
Přečteno 305x
Tipy 1
Poslední tipující: CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí