Láska

Láska

Anotace: novej song a myslim že dobrej

Životem si chvátám
Osud mě mlátí
Už mě to nebaví
jak mě na kolena sráží

Běžím,utíkám
tvrdě se mlátím
kurva stráže
na kolena srážím

Láska je pro cucáky
Láska je jenom velký snění
Láska je pro posery
Je to nástroj strachu a nevěry
Láska je pro lháře

Čas mi utiká
Nemocí přibívá
Láska osamocení
je jen velký snění

oči zaslepené srdce zbědované
je to tíha nést si svuj kříž
holka ty dobře víš co je to láska
neni to jen slovo nebo pouhé snění

je konec a nic už se na tom nezmění
kabát prodřenej kapsy prázdný
je to k nevíře když už na níc není

Proč si nehrál fér
Proč sis baby nevážil
Proč si osud nezvrátil

Láska je pro cucáky
Láska je jenom velký snění
Láska je pro posery
Je to nástroj strachu a nevěry
Láska je pro lháře
Autor The Crow, 16.12.2010
Přečteno 452x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí