Možná to byl omil

Možná to byl omil

Anotace: chci to vrátit

Asi to byl omyl,
možná to tak mělo být,
asi jsem Tvé srdce zlomil,
ale nenechám Tě odejít.

Za tu dobu co byli jsme spolu,
nadělal jsem spousty chyb.
srdce mé staví se vzdoru,
chci zpátky Tě mít.

Řekl jsem, že zůstaneme přátelé,
není to lehké ani veselé.
Pochopím, když pošleš mě pryč,
já sám upletl na sebe bič.
Autor LIrds, 16.12.2010
Přečteno 977x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí