Nelze zapomenout

Nelze zapomenout

Anotace: ...

V očích mě štípou slzy
tak moc mě to mrzí

Přestřihnout stuhu lásky
jen aby niť přátelství zbyla

Proč jen nepochopíš
že ji nelze přetřihnout
jen tak
ze dne na den?

ať jakkoliv
mě bolela tvá slova

S příslibem dalšího rána
slzy si utírám
a falešným úsměvem na tváři
dělám, že život jde dál

Pro mě život skončil
jsem prázdnou schránkou

Plná matných vzpomínek
hořkostí slz
a tupou bolestí
tam kde bylo kdysi srdce

Bez důvodu k žití
tolik si toho vyčítám
a svět mám
již navždy v řiti!
Autor elfik0024, 16.12.2010
Přečteno 380x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí