Už zase

Už zase

Anotace: kradu, omlouvám se....

Už zase se ztrácím
ve svých citech
večer pak zvracím.

Už zase se ztrácím
neměla bych pít.
A těžko se vracím.

Možná neměla bych být?

Znovu si přehrávám
stisk tvojí dlaně.
A sama uléhám.

Budeme mluvit ve zkratkách?
Budeme mlčet?

Až zase ztratím se,
najdu tě?
Až zase ztratím se,
budeš mě chtít hledat?
Autor slunovrat, 17.12.2010
Přečteno 270x
Tipy 6
Poslední tipující: Agniezka, Helena Lovecká, J sh' T r' k, strašidýlko-střapatý, Lexisa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí