Ty...

Ty...

Anotace: Život je někdy těžký, ale když to přežijete tak přijdou chvíle krásné a když se umíte radovat z maličkostí je těch krásných chvil víc než těch těžkých... :)

Tvé oči jak ohen i voda jsou
když vidí mne do úsměvu rty tvé jdou
tvuj dotek jak rány i bálzam hojiví
ale kdo ti tajně napoví?
tvé vlásky jak hedvábí jemné
oči jak dvě studánky temné
topím se v tvém úsměvu chladném
cítím jak pod tou tíhou mé tělo chřadne
strach i radost když pevně držíš mě
oplatím usměv,chci -obejmu tě
vím že pod tíhou tvou slova váznou
a přesto vím že duši máš krásnou
ďábel v tvém těle co sám dovolí si
ale ty sám smíš jen co povolím ti
baví mě hrát si,bránit se tvé touze
ale přec vím že o tvůj usměv není nouze..
Autor drapyna, 17.12.2010
Přečteno 349x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí