sranda

sranda

Anotace: dneska....hm.anotace...hm

V temných slujích těch
Co vykřesali poslení dým z dýmky
V obrazech těch co nemoudřili s odpoledním čajem
Navléknu to co vyřčeno být nemělo
A zbyde mi láska, temným to paobrazem
A brak toho co nazýváno jí
Odtéká a ničí mou poslední sloku
Nesmlouvavě a nanicovatě
Chybí těm jediné místo
A z té víry zbyla fantasie
A z lásky zbyla bolest chtíče
Rafinovaně…
Autor DIDADA, 17.12.2010
Přečteno 374x
Tipy 7
Poslední tipující: Lamorte, Gabrielle, Petbab, Skalsky Pavel, CORONATION
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutnej konec...

18.12.2010 21:32:00 | Lamorte

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí