* První růže pro nekonečný refrén *

* První růže pro nekonečný refrén *

Anotace: "J. neví že je láska", napsala jedna na tabuli.. :)

Ve stínech
a v koutech tmy
hledaj rtíky princezny
Ve stínech
se hledám sám
a zpívám song jitřenkám
že je čas
být nepoznán

ale stejnou stranu jako Měsíc mám
krou naháčů
se zdám

žádné krátery že v srdci nemívám
a jenom šťastných cest
se sluncem dotýkám

:a nikdo neví
:kde dnes jsme
:nikdo neví že jsme v závějích

* v závějích

* nikdo neví kdo dnes jsme
* v citech vločky
* nebe nasejí

:nasejí

na mostech
i pod stromy
líbají nás kapky tmy
na mostech
už nejsem sám
a zpívám song Tobě tam
až ulétám
bůhvíkam

ale stejnou stranu jako Měsíc mám
krou naháčů
se zdám

v nekonečnu roztávám
že v konečnu zamrzám

stejně v tom budu jen sám
a jupí-jou, jupí-jou, já jsem tady náhodou

stydím se a červenám
šeptám duhou básnířkám

*

:a nikdo neví
:kde dnes jsme
:nikdo neví že jsme v závějích

* v závějích

* nikdo neví kdo dnes jsme
* v citech vločky
* nebe nasejí

:nasejí


A někdo ví?

Nekonečný refrén

* Růže neví kde dnes je
* Růže neví že je
Láska
Ve květech :)
Nadějí
Autor J's .., 17.12.2010
Přečteno 461x
Tipy 26
Poslední tipující: Niky88, hašlerka, Mbonita, Kapka, Jiná, CULIKATÁ, pamp_elka, Holis, hanele m., Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí