Pojď

Pojď

Anotace: ... do ráje už teď

Pojď se mnou tam, kde slunce jasně svítí
tam, kde si nikdo na nic nehraje
tam, kde se andělský zpěv rozléhá do kraje
tam, kde se láska podává místo pití

Spolu tam dojdeme, samotní ne
pojď, než bude pozdě - štěstí nás nemine
Jen mě vem za ruku a řekni "mám tě rád"
nic krásnějšího druhému nemůžeš dát!
Autor K.k.k.Kajluška, 18.12.2010
Přečteno 355x
Tipy 6
Poslední tipující: Iv, Radek.oslov.Šafárik, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě Tvá básnička zahřála, je moc milá a srdíčková!

18.12.2010 11:19:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí