NEMÁM SRDCE Z LEDU

NEMÁM SRDCE Z LEDU

Anotace: ..................

Nemám své srdce z ledu,
ani z hromady kamení,
lásku předstírat nedovedu,
ta buď v srdci je nebo není.

Je jasná jako realita,
né jak bláznivé snění,
v bolestích se srdce zmítá,
z očích tečou slzy po prameni.

Nemám srdce z kamene,
nemám ho ani z ledu,
jak to teď všechno bolí,
ti popsat vážně nedovedu.
Autor Bizkittka, 18.12.2010
Přečteno 392x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, čokoládka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

upřímná je.
každý to někdy prožije.

25.01.2013 12:54:58 | Robin Marnolli

Neplakej,nebuď smutná
každému někdy život hořce chutná:-((
Zase bude líp.

18.12.2010 20:12:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí