Láska

Láska

Anotace: O láscce a ,,lásce,,

Láska
Láska je jak děva lepá
Dobří mají smůlu a ti zlí…
Spravedlnost bývá slepá
A naše duše zbytečně tlí

Koho z nás to asi baví
Být stále srážen do kolen
A koukat jak zmar úspěch slaví
Vezmeme-li to kolem a kolem
Proč vlastně o lásku stát
Když pak není důvod se smát

Jsi-li ráda, lásko, za tento náš stav
Tak nejsi božská ani zpola
Víš, co jsi nás stála hlav
Odkud jsi? Z pekla, tam zdola
Tak se tam urychleně vrať
Ať nezpůsobuješ lidem závrať
Autor kukopr, 18.12.2010
Přečteno 344x
Tipy 3
Poslední tipující: Gringer, hubape
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naprosto souhlasím. Já a tohle prostě nemám štěstí... Viz B.

27.12.2010 22:48:00 | Gringer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí