On miluje jinou...

On miluje jinou...

Anotace: Však to každý zná...

měla jsem zlé tušení,
však teď už to je pravdou,
v jeho srdci místo není,
pro mě? vždyť miluje jinou…
Proč bych to měla být já?
je to přeci jasné,
to už se mi fakt zdá,
každý nad tím žasne.
Smůlu přímo obří mám,
zamilovat se zase?
příště si led za krk dám,
a vrátím se v čase!
Autor Gringer, 18.12.2010
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: čokoládka, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí