milování

milování

Anotace: ...

...
v kraječkách skryla si
chvilky co mrazí,
v zákoutích tajemných
snídal jsem něhu,
v kvítečcích jasmínu
ležíme nazí,
na lodce v lůnu Tvém
hledám Tých břehů
...
v záblescích jiskrných
vdechuji chvíli,
chřípí mé snaží se
pojmout Tě celou,
vonavé doteky
ve mě ted sílí,
kameny mlýnské
mé bytí zas melou
...
jako list z větroví
k nohám Ti spadnu,
každou Tvou křivku znám
už tisíce let,
rozumem těžko svým
nyní už vládnu
v Tvém náručí našel jsem
svůj vnitřní svět
...
Autor chalcedon, 18.12.2010
Přečteno 442x
Tipy 25
Poslední tipující: mkinka, tato22, Antares, Kars, Gabrielle, Holis, hašlerka, CULIKATÁ, labuť, jethullfan, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera.

24.09.2021 16:18:30 | mkinka

Nádherná a něžná

25.02.2011 16:23:00 | Antares

Krásná..

19.12.2010 11:12:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí