Potencionální beznaděj

Potencionální beznaděj

Anotace: .

Do ruky bič
do ruky chtíč
do ruky žiletku
až budeš pryč

Neodcházej daleko
nechci být sám
v zimě tak na lehko
vždyť já to znám !

Bez tebe - bez svetru
bez naděje - bez lásky
byl bych omlácen jak u moře oblázky
pohráván ve větru
jak pírko bezmoci
nebylo by pomoci
(ani tehdá nebylo)

Lásko má pochop mne
jsi pro mne vším
když jsem se toho dne
nabod' na šíp
zajel tak hluboko
zasekl se v srdci
připoutáno je k tobě
bez tebe se dusí

Neopouštěj mne prosím
nedávej mi sbohem
umřel bych na lásku
prohrál bych v mnohém
ztratil bych naději
.. a brečel za každým rohem ..

.. neopouštěj mne, jsi pro mne vším, anděli. Miluji tě.
Autor Sapphire, 18.12.2010
Přečteno 250x
Tipy 5
Poslední tipující: jedam, CULIKATÁ, Sladkalu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neopouštěj mne prosím
nedávej mi sbohem
umřel bych na lásku
prohrál bych v mnohém

To je tak hezky popsaná beznaděj...moc se mi to líbí..ST

19.12.2010 01:10:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí