Vše Nejlepší

Vše Nejlepší

Anotace: Tuto báseň jsem napsal k narozeninám mé bývalé přítelkyni, já jí dávno odpustil že mne opustila, snad přestane nenávidět ona mne, že jsem to překonal....

Sbírka: De amore et alia

Tak už zase o rok starší
mám tě o to více radši
život je dlouhý dosti
a to k tvojí radosti.

Nevím však co dát bych ti měl
tak pár veršů složím
nevím vůbec, zdali bych měl
alespoň na facebook ti je vložím.

Je ti už šestnáct let
uteklo to hned
život není med
rosteš jako květ.

Život tvůj postoupil vpřed
a ty mu lehce stačíš
jeho skoky doháníš hned
tak nevím proč se mračíš.

Možnosti nové před tebou jsou
a hvězdy nové na nebi svítí
jak na jarní louce květy rostou
a roste zde nejenom kvítí.

Ty rosteš do krásy
a s životem neděláš si vrásky
kam se hrabe armáda spásy
na dívku s údělem krásky.


Štěstí tě provází na každém kroku
a nemusíš čekat na konec roku
když teď jsi o rok starší
může být život sladčí.

Tak přeji Ti do života štěstí
a k tomu spoustu zdraví
životem cestu si klesti
a nerozdávej kolem pěsti.

Všechno nejlepší k narozeninám….
Autor Jiskroid, 19.12.2010
Přečteno 392x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, Mbonita, Květka Š., CULIKATÁ, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdo umí odpouštět umí i žít..

19.12.2010 13:39:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí