The weight of us

The weight of us

Anotace: O lásce...o přátelství... o životě... a především o sázce, jenž nese jméno Osud.

Sbírka: Čekání

Snáší se
Snové pírko,
Sestupuje
Blíž a blíž.
Až nakonec,
Brzy již
Bude u nás.

Ztěží se
Sekundy
V minuty
Proměňují,
Vznáší se
Roky ve dnech
Staletí
Pominulých.

Snaší se
Snové pírko
Na svých
Křídlech.
Nové dny
S ním přiletí
A sekundy
Přestanou být
Jen poloprázdná
Staletí
Neexistující v čase.
A my
Se něžně
Utopíme
V novém
Světu,
V jeho jase
Z průzračných,
Kříšťálových
Květů.

Naše opona
Se pomalu
A zcela jistě
Odkrývá.

Má poklona.

Pro náš čas
A jeho poklidný hlas,
Jenž zlehka čistě
Ubíhá.

Snáší se
Snové pírko…
Autor Denael, 19.12.2010
Přečteno 413x
Tipy 14
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Krahujec, Chancer, NikitaNikaT., fuu, CULIKATÁ, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi to, opravdu a proto ST!***

19.12.2010 21:50:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí