Okouzlím tě

Okouzlím tě

Anotace: ...

jenom tak tančit
ty sleduješ to představení
co mělo by snad stačit
myslíš, že nad mě není?
ovinout tě vlasy
pod kůži se ti zarýt
to abys věděl
že se můžeš spálit
to abys věděl
že nestačí jen chtít
když přijde ráno
ty nemusíš se probudit
Autor Janis Joplin, 19.12.2010
Přečteno 350x
Tipy 1
Poslední tipující: umělec2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí