Ztrácí se láska?

Ztrácí se láska?

Anotace: CITITE TO TAKE TAK? Zamyšlení nad moderním životem a našimi křehkými vztahy. Posuďte sami...

K čemu je svět modernější,
když nás nikdo nekonejší.
Doletěli jsme na měsíc a zpět,
ale je pro nás těžké říci pár hezkých vět.
Lepší technika šetří čas
a více času kdo má z nás?
Počítače, modely se zlepšují,
a mezery v komunikaci se zvětšují.
Žijeme ve světě větší svobody,
ale kdo z nás má více pohody?
Máme více informací, více moudrosti,
ale přibývají problémy a starosti.
Mnoho toho spotřebujem,
málo se však těšíme,
k pohodě mnoho nepotřebujem,
příliš věcí řešíme.
Mluvíme mnoha slovy,
milujeme o to méně,
dostali jsme se do lepší doby,
když čas na své blízké nemáme denně?
Nač si v přepychu žít,
když láska chybí,
lepší toho méně mít,
když se nám někdo líbí.
Říkejte svým blízkým a své rodině,
jak moc je milujete,
více se usmívejte,
život se stane více jedinečným
a pak ho nádherněji prožijete.
Autor Luciasek, 18.01.2006
Přečteno 498x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (14x)

Komentáře

Luciku, tahle se ti povedla... tak ti přeju ať máš na své přátele a na ty pěkný věci vždycky dostatek času :). A díky za komentáře :)

23.01.2006 09:25:00 | petulinka :)

dobrý odhad ještě že sám si na to co je důležité dokážu čas najít 80

20.01.2006 13:01:00 | Pavel Kotrba

Diiky,uz to ze to nekmu stalo za zamysleni je pocta,vidim to tak,jak sem to psala..taky nemas spatne basne Nicolas

18.01.2006 23:16:00 | Luciasek

celkemm hezký. stojí to určitě za zamyšlení a hodně veršů je zdařilejch

18.01.2006 22:32:00 | nicolas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí