Love game.

Love game.

Anotace: Jen hra?

Dej mi aspoň znamení -
- já tě o to prosím.
Ať vím že není jen trápení,
že tě v srdci nosím.

Laškovně mi opětuješ,
mé láskyplné pohledy.
Stejně jako akceptuješ,
ty nesmělé úsměvy.

Avšak když přijdu blíž,
hned si hledáš vhodnou skrýš.
Na dálku si pohráváš,
však jinak se schováš.

Je to pro tebe jen zábava?
Tvé srdce si s mým zahrává?
Nebo jak to chápat mám?
Vůbec se v tobě nevyznám.
Autor Yuichi Tobi, 19.12.2010
Přečteno 331x
Tipy 2
Poslední tipující: la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Časem příjdeš na to že my ženy jsme nevyzpytatelné a samy nevíme co chceme.Bohužel a na věku vůbec nesejde:-)

29.12.2010 17:04:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí