Enceladus..

Enceladus..

Anotace: .. měsíc Saturnu

Z Enceladu vidím Saturn v černém nebi
chci slézt zdejší sopku
pořád chrlí páru, mám snad zapotřebí
znát kráteru hloubku?

jenž má jméno dívky, chytré Morgiany
není nikde tady
jakpak snít sen o ní, s mimikry, prolhaný?
- chytrý dá si rady

jdu na to logicky, řešit není hloupé
strategii svou vlastní
pod různými jmény plení mých snů doupě
- bezbranná v mé básni
Autor Petbab, 20.12.2010
Přečteno 266x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Larey, James Libustka, Psavec, Mbonita, Skalsky Pavel, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí