Prosba osudu

Prosba osudu

Anotace: Dostat tak ještě poslední šanci.

Začlo to náhodou, básničkou náhodnou, kterých jsou tisíce...
Čekal jsem hloupý vtip i kritiku a smích.
Však osud tentokrát byl ke mě kamarád. Nadělil lásku životní, já neřekl ani dík.
Ta láska nádherná mohla být smrtelná, já pozdě pochopil, že šťastný bych s ní byl.
Teď zima je a mráz, já zkouším vrátit čas a všechno napravit, zas Danielu mít.
Však osud tentokrát už není kamarád a všechno pěkné vzal.Proč já jen zaváhal, když jsem ji miloval.
Zůstala mi tu jen fotka v rámečku, bolestná vzpomínka, byls hlupák chlapečku!!!
Ta slečna v rámečku vždycky, když jdu spát, se lehce usmívá, já nechávám si zdát...Sen o tom jak se má a brečím jako kluk, já hrozně mám ji rád a ostatní je vzduch.
A třeba za pár let osud můj kamarád se zase zastaví, moc bych si to přál.
Poslední šanci dá od slečny z rámečku, zas budu šťastnej chlap, jen mít tak Danielu tu.
Já slíbím jí jen to, že už to nezvorám, Danielo má lásko jediná, já čekám tady dál.
Autor PigiDevil, 20.12.2010
Přečteno 558x
Tipy 2
Poslední tipující: Doriana Marková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí