....z lásky stala se past....

....z lásky stala se past....

Anotace: .............

Srdce na dlani mělo svůj stín,
držels ho jemně, hýčkal dotykem svým.
Byl jsi tak blízko,čas se zastavil,
pak pouhým mávnutím,
mou důvěru v bezpečí jsi zahodil.
Obrátils list......
Z lásky stala se past,
s nocí jak sen,vytratila se z nás.
Do ticha dýchnul můj zklamaný hlas,
ve vzduchu zůstal,už jen úsměv náš...
Autor Julia, 19.01.2006
Přečteno 334x
Tipy 1
Poslední tipující: Jirda
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle psaní je mi blízké..

12.06.2008 15:33:00 | Jirda

Stojí zato si báseň přečíst vícekrát.Je moc hezká. Teď vidím,že sis zasloužila i 100.

20.08.2006 09:07:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí