Ehm

Ehm

Anotace: vždy se vrací

Je čas vrátit čas
je čas předejít stíny
je docela pozdě bědovat
a brzy usmát se na jíní
jen zvláštní bílá hmota
obestřela zemi
a chladno
dost zima
občas
je
mi.

To
malé
střípky
tiché hudby utajeny
naplnily až po okraj duši ženy.

Vzpomínky, pár slz a skok:
kdy přijde již milostivý rok?
Autor ni.va, 21.12.2010
Přečteno 296x
Tipy 4
Poslední tipující: srdicko123, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí