už ti tady nehrají

už ti tady nehrají

Anotace: ... a nechoď kolem s bouřkami...

.
otevřeným oknem
až pod lesem ve stráni
nejen vosám se zadečkem
na úplný pecky hrály
svůdně synkopami
i páni cvrčci
vyznání
rádi

a

pak jsi přišla
a mý bendy
rokokový
na věky
i s okny
uzavřela

do klasiky

tý předpotoční
se záplavami
do všech moří
buď já anebo
právě začne
přesolení
a kyselé
deště

ale

ti malí cvrčci
po večerech
do bendů
to svý
hrajte
syčáci
zkoušeli

tož jsou okna
nanovo rozražená
a cvrčkům
bendy
hrají
zase
všechno
co neznají
když spolu
křičíme
ještě
.
Autor a_tao, 21.12.2010
Přečteno 276x
Tipy 13
Poslední tipující: Gabrielle, isisleo, hašlerka, Javavia, CULIKATÁ, Mbonita, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí