Mizení snů

Mizení snů

Anotace: pro kolik dívek, milenek, žen jsme ochotni dělat blbce?...odpověď je jednoduchá, pro každou z nich...protože každá z nich za to stojí

Den ode dne mizí tvůj stín,
tvá chvíle a vzpomínky blednou,
vždy když vidím tvá ústa,
tvůj krok co světlem prochází.

Bez možností, bez vánku ve vlasech,
s kroky které cestou nevedou,
a neznají cíl jenž následují,
den ode dne mizí tvá krása.

Jsi kráskou nikdy nepoznána,
v slzy prolita, neviděna,
skrz závoj vlasů, co znamenají život,
život jenž užívat si umíš.

Život žiješ dle toho kam tvé kroky vedou,
žiješ stínem, žiješ…a já přežívám…
Autor Láďa, 21.12.2010
Přečteno 325x
Tipy 9
Poslední tipující: al-pacino, dark evelyn, zenge, Mbonita, mademoiselle secret, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí