Pro Mishku

Pro Mishku

Anotace: Věnováno človíčkovi, kterému jsem prostě "dlužil" alespoň jedno mé dílko a ikdyž se ho nedočkala tehdy, tak alespoň dodatečně....

Pro Mishku....

Ve vzpomínkách nyní vracím se zpětně.
Do časů, kdy s Tebou bylo mi pěkně.
Čekalas' dlouho - VÍM, na slova básně.
V kterých bych popsal, jak s Tebou bylo mi krásně.

Tehdy psali jsme si, jak kdyby znali jsme se roky.
Silvestr byl tím dnem, jež spojiti měl naše kroky.
Tehdy přelítla jiskra, jak blesk z čistého nebe.
A já věděl.Že po boku chci mít jen Tebe.
Jak víla či čarodějka - mé srdce získala si bez milosti.
A já věděl, že spolu překonáme vzdálenosti.

Skoro 8 měsíců jsme prožívali naši lásku.
Nejspíš vzdálenost byla ta, co vzala náš vztah v sázku.
Uplynulo mnoho času a oba jistě můžeme být rádi.
Že stále jsme a doufám budeme NAVŽDY kamarádi.
(LSI, 22.12.2010)
Autor LSI, 22.12.2010
Přečteno 405x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí