Neplánovaná láska

Neplánovaná láska

Anotace: Tato báseň ještě není dokončena. To jak skončí rozhodne čas a Amorova přízeň.

Sbírka: De amore et alia

Já zklamán jsem byl
a životem unaven
však já pak chybil
a byl dost unáhlen.

Já naštvat ji chtěl
a věděl jsem i jak
však štěstí jsem měl
a to jsem byl vrak.

Já hledal si jinou
a našel ji hned,
ne její vinou
byla jak med.

Já však začal cítit víc
láskou opět okouzlen
doufal že bude i víc
jako kouzlem omámen.

Však nebyla to touha
ba ani chtíč
nechci se však rouhat
ale ona má klíč.

Klíč k mému srdci já jsem jí dal
a odcházím stranou, kde vítr vál
teď už jen čekat, co osud dá
a dělat vše co mohu abych se nebál.

Já pozvu ji ven
a dám jí i čas
není to sen
a říkám to včas.

Nezbývá než doufat
a na pilu netlačit
nechci si zoufat
a na svět se nemračit.
Autor Jiskroid, 22.12.2010
Přečteno 420x
Tipy 3
Poslední tipující: James Libustka, Jiřík Holík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí