Nejkrásnější dárek

Nejkrásnější dárek

Anotace: Jsi ten nejkrásnější dárek =)

Jsi hvězda v temné době zářící,
když v tichých tmách se potácím,
jsem možná první,jistě tisící,
přítel,možná panem domácím

Jsi vůně sladkých perníčků,
co zavoní ve vánočním čase,
vůně jež nosím v srdíčku
splývá a kupí se v tvojí kráse

Jsi sněhová vločka z hvězdných drah
co uvízla na mém víčku,
pomalu taje navzdory mých snah,
poslouchej milý človíčku

Jsi žhavý uhlík v náruči mojí,
kde tolik prázdnoty ční,
schul do ní hlavu svoji
a prosím zůstaň v ní.
Přistup blíž a svaž dvě nitě,
Terezko já...miluji tě
Autor Désolé, 22.12.2010
Přečteno 482x
Tipy 3
Poslední tipující: Desir-ka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí