princezna

princezna

Anotace: vír myšlenek v hlavě víří a pořádek již tam není

Vír myšlenek v hlavě řádí,
Máme se vlastně rádi?
Mít rád, milovat, být spolu,
To vše v hlavě lítá nahoru a dolů.

Co když je pravda jiná?
Co když je tato princezna milná?

Já rytíř jedoucí tmou,
Která princezna bude ta mou?
Kůň bílý neznámo kam běží
A na jeho hřbetě mé tělo leží.

Odnáší mě neznámo kam,
A já už nevěřím princeznám…
Autor vincent christian böll, 22.12.2010
Přečteno 322x
Tipy 3
Poslední tipující: al-pacino, Admen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí