Odnětí svobody

Odnětí svobody

Anotace: ...

Sbírka: Třesky plesky

Poslouchám píseň o včerejším dni
jak byli jsme ještě děti
tvé jméno hlavou mi zní
pýcha či prokletí?
Už nemám ponětí…

I kdyby zázrak se stal
a zmizelas mi z paměti
v srdci žít budeš dál
v pevném sepjetí
snad se to nedědí…

Tvůj obraz v mé mysli jak vězeň
odsouzen na odnětí svobody
nutí mě psát další báseň
kéž najde únikové východy
a rozdělí naše životy
Autor Matty09, 23.12.2010
Přečteno 316x
Tipy 21
Poslední tipující: Mraveneček, Lucerna, ilona, Gabrielle, al-pacino, Niky88, Marille, Lioness, rumovávíla, dark evelyn, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je velice pěkné

23.12.2010 13:56:00 | dark evelyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí