Modré oči ze sna

Modré oči ze sna

Anotace: Osud je jen souhra náhod a okolností..

V labyrintu temných nocí
Našla jsem si krásný sen
Přišel ke mně nápomoci
Nevědíc proč, tak nevinen

Sen vedl mě dál a dál
Hledala jsem modré oči
Ten sen mě vůbec nezklamal
Stojím tu a vše se točí

Dnes nejsou mi tak cizí
A nedají mi spát
S časem i obavy zmizí
A já zvládnu se i podívat


Do očí, jež mi teď patří
Výměnou za srdce mé
Neuvěří – kdo nespatří
Že dlouho to tak zůstane

Já vím, jsou to silná slova
Osud si s námi zahrává
Každý den roku znova a znova
Však naděje – ta zůstává
Autor wigi.sama, 23.12.2010
Přečteno 465x
Tipy 15
Poslední tipující: Gabrielle, James Libustka, al-pacino, Chancer, Paulín, Linzerka, Jiná, CULIKATÁ, synanceia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbivá..mě zas budí ze sna zelené, ale jinak je to stejné :-)

25.12.2010 16:38:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí