So happy xmas

So happy xmas

Anotace: Památeční...

Svíčka dohořela,
knot dávno pryč.
návštěva kostela,
zemřel všechen chtíč.

Vosk ze stolu,
odírá se po šupinách,
nikdy pospolu,
zmizela po vteřinách.

Je tu další rok,
padl jsem a vstal.
života další krok,
neopomeneš ten žal.
Autor Fenceless, 23.12.2010
Přečteno 306x
Tipy 6
Poslední tipující: dream in emptiness, al-pacino, Marille, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí