Mír nenacházím, k válce síla není

Mír nenacházím, k válce síla není

Anotace: nicota a samota mě obklopila...

Mír nenacházím, k válce síla není,
bojím se a doufám, vřu, jsem led,
klidně zmřu strašné moje snění,
před lety stár, mladý stále teď.

Třpyt hvězd zašlý tmou, nepřejte mi,
k nebi mířím, však stoupám rychle zpět.
Smrt Amor nedá, pouta nesejme mi,
Nechce mě živého, nezprostí běd.

Nebeská brána hoří,neplane,
Bůh peklo své zpět dostane.
Ve hvězdách třpytí se temný den,
čich s nosem rozveden.

Utrpení vstříc,něhu pohřbívám,
věčně s Vámi,pořád sám.
Autor Désolé, 23.12.2010
Přečteno 1145x
Tipy 6
Poslední tipující: al-pacino, la loba, Anjesis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo jo je to tak...zkráceně-na hovno

26.12.2010 12:42:00 | la loba

ST.......Moc dobrá, vážně smekám

23.12.2010 22:56:00 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí