Krásné vánoce, moji básníci

Krásné vánoce, moji básníci

Anotace: Pro mé básníky na Literu

Pojď se mnou, cestou z heřmánku,
uzdrav mne slovem, mlčením.
A čistou vodu ze džbánku,
podej všem tichým, zkroušeným.

Pojď se mnou, cestou poutníků,
kteří si nesou v torně chléb.
A verše živých básníků?
Na slunci tak zářivý střep!


Krásné Vánoce, Boží požehnání a lásky, co se do vás vejde.

Vaše milující Maura
Autor Maura, 24.12.2010
Přečteno 994x
Tipy 20
Poslední tipující: Alexej, jitka.svobodova, jedam, Gabrielle, Jean89, Mbonita, hašlerka, CULIKATÁ, Elicat, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sice opožděně ale o to upřímněji nádherné svátky přeju.
Jitka

25.12.2010 18:36:00 | Mbonita

kouzelné vánoce ti přeji.

25.12.2010 14:14:00 | hašlerka

I Tobě Mauro,všechno krásné..

24.12.2010 15:54:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí