beznaděj

beznaděj

Anotace: . . . NCD . . .

Jak už to tak v životě mém bývá,
jsem tím kdo v sobě druhým bolest ukrývá.

Tolika láskyplnými chvílemi chtěl jsem
zavalit to tvé srdce jen...

Avšak pouhá vzpomínka na tvé slzy zbyla,
jež lásku tvoji důkladně pohřbila.

Jsem ztracen v myšlenkách na návrat časů,
kdy prsty mé hrábly by zas do tvých vlasů.

Nic se nekoná, žádna náprava pro nás
když pro mne nenajdeš si ani chvilku čas.

Pouze slzy a smutek mi zbyl,
to když bolestí jsem tě otrávil.

Ani omluva žádná nepadne na zem úrodnou,
zápolím se svou duší proradnou.

Ticho a tma,
věčná samota.
Autor RešHeNúnHe, 25.12.2010
Přečteno 356x
Tipy 3
Poslední tipující: To je ONA, al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hehe. nekdy se fakt nestacim ani divit co to pisu za kraviny :D

24.03.2012 16:15:05 | RešHeNúnHe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí