Dnu

Dnu

Anotace: povánoční

Pro lásku Boží
pro marný sen
ve smíšeném zboží
hledám navíc jeden den.

Den, kdy až do oblaků
do výšky a do dálky
dolehne zvuk našich kroků
svázaných jak korálky.

Den, kdy jako jeden muž
dojdem na práh nirvány
kdy naše touhy nebudou už
realitou svázány.

Den, kdy naše srdce
pro tu lásku, pro stěstí
na kousíčky rozpadnou se
a duše navždy odletí...
Autor Honzeek22, 25.12.2010
Přečteno 295x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., Fighting Dreamer, americanbeauty, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ve smíšeném zboží
hledám navíc jeden den - to se mi líbí!!!

19.01.2011 17:22:00 | Xantista

Upřímná s cituplná básenka, dobře se mi četla, lehoučce zamyšlenková. ST!***

18.01.2011 07:52:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí