O lásce

O lásce

Anotace: ...

Láska se zpila do němoty.
A nahá leží pod stolem
Na tváři otisk boty
A naškrábaný 4 věty
A flaška vína
kterou ještě dneska spolu vypijem

Na stole leží prázdná láhev touhy
Kterou si zcela sama určitě vypila
A tiše poletují malé mouchy
Nad křídly naivního motýla
Který usnul
A už se nevzbudí

Stejně jako naše opilá láska
Autor Jean-Valjean, 20.01.2006
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí