Příliš hluboko

Příliš hluboko

Anotace: ...

Mám na rtech jeden dotek!
Otáčí se mi v hlavě pořád dokola...
Jak pokažená filmová páska.
Pořád stejně monotóně bzučí
a motá mi hlavu krom toho, že motá i sama sebe!

Vidím to pořád stejně!
Stejně jasně...
Konec zimy a jaro,
a nejde to dostat ven!

Jsi zakousnutá příliš hluboko!
Autor Lamorte, 25.12.2010
Přečteno 308x
Tipy 12
Poslední tipující: Anjesis, Désolé, al-pacino, DIDADA, la loba, Manstein, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí