Oceán příchutí..

Oceán příchutí..

Anotace: Hravě na dně sklenky a jedna věta..

A svět už není to co býval,
Její pohled ho změnil,
S jistotou již kdys jsem míval
A léta dítěte dědil..

Proč nebe je tak modré
Rty rubínové, do krve mi tnou,
Co jsem znal, není dobré,
Proč stala ses mi paní osudnou..

Já nevím do teď..

Jako oceán přání, vlnobití,
Mé myšlenky pění,
Když rozbijíš mě směle o skály,
A pevniny mi nalézt není..

Hru co hrajeme, jsem dohrál
Tuhle jedninou pro Tebe,
Poražený není, však ani král,
Pustoprázdné je nebe..

Tyhly verše chtěl jsem, tisíc mil
Dát Ti, jako stopku historie
Co jsme, a co kdysi jsem byl,
Mé modré sváteční mizerie..
Autor Roger, 26.12.2010
Přečteno 301x
Tipy 15
Poslední tipující: René Vulkán, carodejka, Gabrielle, Písklátko, jedam, CULIKATÁ, Bambulka, divoska_jaja, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na tak mladého muže mi to přijde zralé.

02.01.2011 23:25:00 | René Vulkán

Tolik citu, tesknoty i lásky ve tvé básni cítím.

Jako oceán přání, vlnobití,
Mé myšlenky pění,
Když rozbijíš mě směle o skály,
a pevniny mi nalézt není...

30.12.2010 18:31:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí