omylem

omylem

Anotace: ... rukávem opáleným ...

.
najednou
po hmatu
po čichu
prý našli
v tý levý
kapsičce
ve starý
bez límce
nemytý
dříve si
říkal jí
omylem
svatební
rukávy
nosila
nakrátko
opálený
když našli
pradávno
neplatné
vyznání
poť za mnou
na kraj světa
nebyla jsi
se mnou
dohromady
ani dvakrát
plnoletá
pro sliby
líbané rtům
dorůžova
a naslepo
věnované
pousmáním
do kapsičky
než slova
zblednou
.
Autor a_tao, 27.12.2010
Přečteno 290x
Tipy 12
Poslední tipující: Gabrielle, isisleo, casla, CULIKATÁ, WhiteSkull, Květka Š., Mbonita, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí