Po tichu

Po tichu

Anotace: inspirace z korejského dorama

Možná jsem si toho neměla všímat,
možná jsem se jinam měla dívat.
Ignorovat to by bylo v pořádku,
mé city se nevejdou do řádku.

Mělo to zůstat navždy zamknuté,
vše, co k tomu patří vytknuté.
Beze slova se to objevilo tu,
a já jako bláhová za tím jdu.

Beze slova stálo to vedle mě,
teď už zase vše zůstává ve tmě.
Nechal jsi mě poznat lásku,
na chvíli udělal ze mě krásku.

Beze slova láska odešla pryč,
to co bylo krásné je teď kýč.
Tak jak teď se tvářit mám,
jdeme dál,ale už každý sám.

Beze slova mě nechal poznat lásku,
bohužel vysela na tenkém vlásku.
Beze slova ta láska odešla pryč,
je na čase vrátit od srdce klíč.
Autor Hachi, 27.12.2010
Přečteno 296x
Tipy 4
Poslední tipující: Lorraine, al-pacino, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí